• Vitaminok, fehérjék és aminosavak akciósan a legolcsóbban

Esszenciális mikró-tápanyagok

Esszenciális mikró-tápanyagok
Kalória-deficites étrend esetén különösen fontos a vitamin, ásványi anyag, illetve esszenciális zsírsav-kiegészítés. Vitaminhiány esetén fáradtnak, gyengének, levertnek érezheted magadat.
Tehát étrend-kiegészítő csomagunk felépítését egy multivitamin/ásványi anyag/esszenciális zsírsav formulával kell kezdenünk.  A megfelelő vitamin-készítmény kiválasztásakor több tényezőt is tanácsos figyelembe venni. Az egyik, hogy milyen fizikai és egyéb terhelésnek leszünk kitéve a diéta során. 
Az intenzív sporttevékenység és/vagy megterhelő munka megemeli egyes vitaminok és ásványi anyagok napi szükségletét. A mérsékelt intenzitású kardió edzés inkább az ásványi anyag szükségletet nyomja meg, míg az intenzív súlyzós edzés jelentősen megemelheti a B-vitamin, illetve anti-oxidáns igényt.  
 
A kalória-megszorítás mértékére is figyelemmel kell lennünk. Minél szigorúbb a diéta, annál magasabb a szervezet addicionális vitamin- és ásványi anyag szükséglete. Figyelembe kell venni azt is, hogy milyen más kiegészítőket tervezünk használni. 
 
Az összetettebb  vitamin/ásványi anyag formulák  és bizonyos testsúly-kontroll illetve energizáló készítmények hatóanyag tartalma között lehetséges átfedés. Diétás turmixaink szintén tartalmaznak bizonyos mikrotápanyagokat. Alapszinten a Mega Daily One Plus-t  javasoljuk. Összetettebb formula  a Multi Pro Plus. Ezeket követi a Monster Pak és a Jumbo Pak. Ezek közül a Multi  Pro Plus tartalmaz kiemelt mennyiségben esszenciális zsírsavakat, de érdemes mindegyik készítményt kiegészíteni a Omega 3 formulájával. A Monster Pak és Jumbo Pak tartalmaznak olyan hatóanyagokat is, amelyek az edzés előtti energizálókban is megtalálhatók.